fbpx

Antoinette de Bruin

Over mij

Wonen is de rode draad in mijn loopbaan. Je kunt wel zeggen dat het mijn passie is. Ik streef ernaar om lastige soms taaie juridische taal zo te vertalen dat het voor iedereen begrijpelijk is en waarbij cliënten begrijpen waar ze voor gaan tekenen. Daarbij hecht ik veel belang aan het ontzorgen van cliënten.

Net van school ben ik gestart in de  financiële dienstverlening waar ik mensen heb kunnen helpen aan een passende financiering voor de aankoop van de woning. Na een aantal jaar ben ik rechten gaan studeren aan de Vrije universiteit in Amsterdam. Tijdens mijn studie en een periode daarna ben ik tot 2016, in totaal negen jaar werkzaam geweest als jurist bij Vereniging eigen huis.

Juridisch woonspecialist

Als gecertificeerd scheidingscoach, met een rijke ervaring als Jurist, bied ik een helpende hand tijdens de complexe en vaak ook emotionele situatie bij het beëindigen van jullie relatie.

Of het nu gaat om het verdelen van jullie eigen woning, bezittingen, of het regelen van zaken rondom de kinderen, ik sta klaar om jullie bij te staan zonder juridische procedures. En met mijn ervaring als hypotheekadviseur help ik jullie ook bij het ontrafelen van financiële mogelijkheden en deel ik inzichten over fiscale gevolgen, zodat jullie beide weten waar je aan toe bent.

Mijn doel is om jullie door deze lastige fase te loodsen met wettelijke zekerheid en financiële gemoedsrust, zodat jullie met een helder plan en vertrouwen de volgende fase kunnen ingaan.

Juridische taal weet zij makkelijk begrijpbaar te maken, en er is tijdens het gesprek veel ruimte om vragen te stellen. Als het nodig is neemt zij zelfs contact op met de andere partij om contractuele aanpassingen door te nemen.

Gilbert Tiggelaven 40 uit Nijkerk

Ik had nooit verwacht dat ik als starter zo gemakkelijk en soepel door allerlei ingewikkelde  processen geholpen kon worden. Als je deskundig geholpen wilt worden bij aankoop van een woning dan ben je bij haar aan het juiste adres.

Shadi Eghdami 42 uit Amersfoort

BLOG

Snel advies over jouw situatie?

Vraag hier een gratis adviesgesprek aan.

Bel mij terug

Juridisch Woonspecialist werkt nauw samen met Woonjuist. Zo kunnen we samen een passend totaalaanbod bieden.