fbpx

EindeRelatie Plan met ondersteuning van een scheidingsadviseur

€350,- per persoon

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin ik jullie mijn dienstverlening verder uitleg. Dit kan telefonisch maar ook via een videocall. 

Hoe verder?

Als dit voor jullie goed voelt dan ga we het traject opstarten. Jullie ontvangen de documenten die ingevuld moeten worden. Hierbij kun je denken aan een overeenkomst voor het verdelen van de bezittingen maar ook waarin je afspraken maakt over jullie woning en hypotheek. Als jullie minderjarige kinderen hebben dan maken jullie ook afspraken over de omgangsregeling, alimentatie etc. Deze leggen jullie vast in een ouderschapsplan. 

Om heldere afspraken te maken én te kunnen vastleggen ontvangen jullie een uitgebreide toelichting met alle onderwerpen die aan bod komen. Als jullie vragen hebben of willen sparren maar ook voor de check van jullie afspraken, kun je gebruik maken van jullie persoonlijke scheidingscoach. Online of telefonisch kun je hier standaard 2 uur in totaal  gebruik van  maken, dit kan op verschillende momenten tijdens het traject. De ervaring leert dat dit voldoende is. Mochten jullie toch meer ondersteuning willen, geen probleem! Het gaat erom dat jullie uiteindelijk alle afspraken begrijpen en goed vastleggen. 

 • Vaststellingsovereenkomst voor verdeling bezittingen 
 • Ouderschapsplan 
 • E- book met uitgebreide toelichting over alle onderwerpen 
 • 2 uur advies van jullie persoonlijke scheidingscoach 

Optioneel:

 • Hypotheekberekeningen
 • Compleet financieel overzicht zodat je weet wat geregeld moet worden voor o.a. pensioen, verzekeringen en testamenten
 • Duidelijkheid over jullie inkomen zodat je weet wat je netto inkomen is (incl. fiscale regels) na beëindigen van jullie samenwonen.   
 • Alimentatie berekening en uitleg over de kinderalimentatie

  BLOG

  Snel advies over jouw situatie?

  Vraag hier een gratis adviesgesprek aan.

  Bel mij terug

  Juridisch Woonspecialist werkt nauw samen met Woonjuist. Zo kunnen we samen een passend totaalaanbod bieden.